Verzending

Bezorging van je bestelling

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd? Als een artikel op voorraad is wordt dit binnen 24 uur verzonden. Mocht een deel van je bestelling niet direct leverbaar zijn dan worden de voorradige artikelen al naar je verstuurd. Als een artikel niet direct leverbaar is staat dit bij de advertentie vermeld.

De voortgang van je bestelling kun je volgen via ‘Mijn Account’. Als je bestelling wordt verstuurd via pakketpost dan kun je via de mail het trackingnummer opvragen.

Wanneer je voor het eerst iets bestelt kan het iets langer duren voordat we je bestelling bezorgen, omdat we eerst je gegevens controleren. Bestellingen die bezorgd moeten worden op bijvoorbeeld de Waddeneilanden bezorgen we 1 à 2 dagen later in verband met de bootovertocht. De bezorgdag kan ook afwijken bij andere beperkingen, zoals bereikbaarheid van de binnenstad of bezorging op een camping.

Kan mijn pakketje op een ander adres dan de factuur worden afgeleverd? Het is mogelijk om je bestelling op een ander adres te laten bezorgen. Dit kun je aangeven tijdens het bestellen. Wat als mijn gegevens niet volledig zijn ingevuld tijdens het bestellen en het pakketje raakt kwijt? Wanneer je een bestelling bij ons plaatst ben je zelf verantwoordelijk voor de gegevens welke je invult. Vul je bijvoorbeeld de verkeerde postcode in en wij versturen het pakketje naar dit adres dan versturen wij het pakketje niet nogmaals naar je juiste postcode. Wanneer het huisnummer ontbreekt word je pakketje normaliter retour gestuurd naar ons door PostNL. Wanneer dit niet het geval is en je pakketje raakt kwijt is ook dit je eigen verantwoording. Onze taak is om je bestelling te versturen naar de gegevens welke jij doorgeeft. Dus controleer altijd je gegevens voordat je de bestelling plaatst. Als je een fout ziet geef ons deze dan direct door via de mail. Dit kan dan nog aangepast worden. Wat als mijn pakketje naar jullie terug gestuurd wordt door PostNL? Wanneer wij een pakketje naar jou versturen rekenen wij hier 4,95 euro voor. Zelf betalen wij 6,95 euro aan PostNL voor pakketpost. Als het pakketje zonder reden naar ons terug wordt gestuurd vergoeden wij geen verzendkosten. Uitsluitend het aankoopbedrag wordt dan aan je gecrediteerd. Dit geldt ook bij bestellingen welke naar het buitenland worden verzonden. Hiervoor rekenen wij 7,95 euro en wij betalen 13,95 euro aan PostNL. Wanneer het pakket zonder reden retour wordt gestuurd aan ons wordt het aankoopbedrag aan je gecrediteerd. De verzendkosten van 7,95 euro zijn dan voor je eigen rekening.

Verzendkosten Wij rekenen standaard € 4,95 verzendkosten voor iedere bestelling. Ook wanneer deze als pakket wordt verzonden. Het tarief voor bestellingen naar het buitenland vind je automatisch terug bij de checkout van je bestelling. Voor Belgie is dit bijvoorbeeld 9,50 euro